ItemList Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "YENI SERVER’LAR ARASI SAVASLAR Level’i 50’nin ustunde olan Premium kullanicilar icin. Aralik 16-18 tarihlerinde ilk defa SERVER’LAR ARASI SAVASLAR yapilacaktir. Bu iki grup savaslardan olusmaktadir. Birincisi Aralik’ta ve digeride Ocak ayinda. Serverlar arasi savas, en iyi server’a ovunme hakkinda verecektir. Islem: Power-up store’a gidip sign-up yapin. Ilk 300 kullanici kayit hakkini kazanacaktir. Her kullanicinin istenilen zamanda ortaya cikmamasi ihtimalinden 400 kullaniciya izin verilecektir. Ozel event serverinda kullanicilar bir kereye mahsus karekterlerinin kopyasina sahip olacak. Bu karekter kopyalarinin tekrar kullanimi yok ve save edemezsiniz. Herkes kendi serverindan kayit olabilir. Ornegin, Arez’deki ORC’larda Human’lar da kaydolabilir fakat butun kullanicilar asagidaki belirlenmis irk a donusturulecektir. Dusmanlarinizla yan yana oynayabilirsiniz. Arez’in Human’lari Xigenon’un Orc’larina karsi - Aralik 16 Turkiye saatiyle 21:00 Beramus’un Human’lari Diez’in Orc’larina karsi – Aralik 17 Turkiye saatiyle 21:00 SAMPIYONLUK MUSABAKASI – Aralik’in 18’nde Turkiye Saatiyle 21:00’da Aralik’in 16’sinda ve 17’sindeki savaslari kazananlar karsi karsiya gelecek. Olympia ve Cypher icin bir event’de sonraki bir tarihte duzenlenecektir. SAMPIYONLUK MUSABAKASI. Eger her iki kazananda ayni nation’dan olursa, final musabakasi icin, kazanan gruplardan bir tanesini nation transfer yapacagiz. Umariz bu event’den hoslanirsiniz." yine para tuzagı :D aslında eglenceli olurdu ama böyle olmaması gerekiodu yani parayı basan deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 premium kullanmayanları .iç yerine koymaları yok mu en çok bu canımı sıkıyor. verin parayı gidin savaşın.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 e bu kayıt olayı falan ne zmn olucak mış?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 git pwer up tan register et savaş için çok komedi ya ares için bi ırk seçicekler yani ben human olarak savaşcam lol ki ne lol[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hahaha çarşamba günü bakalım premium işe yarayıpta register olabilecekmiyim. savaş zevkli olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Beowolf, 13 Aralık 2005 09:18 tarihinde demiş ki: git pwer up tan register et savaş için çok komedi ya ares için bi ırk seçicekler yani ben human olarak savaşcam lol ki ne lol power upta nerde register bölümü savaş ile ilgili bişey göremedim ama[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 poli ingilizcesine bak çarşamba günü olcak kayıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kayıt çarşamba günü sölemeyi unutmuşum çok komedi oalck söleyim xigenona karşı biz bu arada cypher a nah çekmişler :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 n00bs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi ne kadar hileci olursan ol nychrisle bobert sana aynı girerse isterse 10k hp olsun :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 valla kusra bakmayın site açılmıyo da bende :) tmm çarşamba günüyse o zmn kayıt oluruz bagırmayın abiler ablalar ahahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 böle işin a.q bizde şifre yok millet savaşa gidio ya bune biçim iş areste char gelmedi cypherad arch ksatım lvl 40 elinde ib +8 enion +8 shard +7 dv +7 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: hackersin, 13 Aralık 2005 09:41 tarihinde demiş ki: böle işin a.q bizde şifre yok millet savaşa gidio ya bune biçim iş areste char gelmedi cypherad arch ksatım lvl 40 elinde ib +8 enion +8 shard +7 dv +7 :D cypher degil olm o server dupher[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 2 serverdada oynadım bak waitforme nin agzını kırar bobert la nychris..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 valla server lar arası savaşta Cypher 1. derim KOSP çular +10 IB ler varken Bobert 5 li .ok yesin[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypher vs all usko servers yapsınlar bari tam olsun..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 o deilde xigenon gerçekten bizi yenebilceğini düşünüyormu acaba?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 imkansız mı?[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 mümkünat görmüyorum yenerlerse forumda ben eşeğim die bağırıcam ama giricek adamlarada bağlı[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 elt clanıyla symphony birlikte girebilirse imkansız değil ama yine de çok zor...[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşlar iyi okuyun Olympia ve Cypher icin bir event’de sonraki bir tarihte duzenlenecektir. Şimdi ben olimpia başladım ozamana kadar 62 olurum ama cypher dupecilerin kralları gorunen koy klavuz istenmez. Olympia dağılırı direk zaten 60+ kaç adam olur ozaman kadar allah için kimse kusra bakmasın ama bunu yazmak zorundayım GM item plz Gm coin plz Gm Dupe plz OR NO WAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bütün server lara acıyorum cypher dan gelecek elemanlar önce olympıa yı rahat harcar , sonrasını dusunun +9 sheller +9 +10 raptor ib lycoan lar .:D ahahaha muhtesem bır savas olacak .adamın ustunde 9999 kek gel de öldur.345452 kişi binmesı lazım tepesine ama 300 kişi savasacak.He bıde 70 lvl lerı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya benim kuyracağım archer partisne isterse +100 shell set olsun üstünde adam dayanmaz f9 bile dayanamıyor hayret bişey zaten parazite malice 7 ok yiyosun onda sonra herbiri 700 vursa 4900 kalkabilcenim altından[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 duperamus bizi harcar...[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olympia rulaz[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:OSMANLI Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar